Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ej lagt upp något här på poeter på över ett år, tänkte att det var dags.


En gammal ton på radion

"En gammal ton på radion"

och jag känner igen mig
i hennes ångest
och hennes längtan
trots att det skiljer
många år emellan oss
väntar jag också
på att vinden ska vända
på att något, något stort
ska hända

det hade aldrig fungerat
de hade kommit
ivägen för elden och
kreativiteten
jag hade inte kunnat
knulla hela dagen
utan att bli galen
jag hade varit den
sämsta för jag har
aldrig velat ha
ansvaret

de kallar mig självisk
men jag har det bästa
försvaret jag har
aldrig drömt mig bort
mot det glittrande havet

jag vill bara
knulla hela dagen utan
att be om ursäkt när jag
säger att jag väntar
på att vinden ska vända
på att något, något stort
ska hända

och jag känner igen mig
i hennes ångest
och hennes längtan
jag bara önskar mina tårar
längs hennes lår och väntar
tills bilderna i tanken försvinner
i glittrande hav och
någon annans minnen




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-25 21:17



Bookmark and Share


  träsnidaren
Riktigt bra!
2018-07-23

  radioaktivitet
<3
2016-05-25

    nånja
Kompis, länge sen. Texten går på känsla :)
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten