Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dansar i den tystaste vrå

Jag tävlar mot tiden
shuffle men inget passar
inget kan synkronisera tankarna
med varandra
i takten får jag ut känslorna
i fingertopparna
med drömmarna i vinden
genom håret över hindren
stannar tiden med en hint
av framtidens sluttexter
utan möjlighet att
byta låt




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-09 12:43



Bookmark and Share


  träsnidaren
Rytmisk, härlig text där orden verkligen gungar fram. Rakt in. I hjärtat.
2015-01-03

  Anya VIP
Nää ibland vill man byta låt...fast det inte går. Känns igen.
2014-09-10

    nånja
som om en svag silhouette av lodjur insvept i dimma i skymning :)
2014-09-09

  Maria Sundelin VIP
Känner igen känslan
2014-09-09

    ej medlem längre

Så bra skrivet vännen ...
2014-09-09

  Lars Hedlin
Yes like it a lot!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten