Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I september är det, så mycket som händer, dina händer

Alla dessa
vågskålar och
val
friheten

vi har inte
förlorat
kärleken
vi har inte
förlorat

om inte människor
får vara
människor
endast kategorier
i någons spel
är det viktigt
med val
friheten

se varandra
i ögonen
drömma bortom
gränser

låta skalen
falla av

valfriheten
vi kan skriva
historia nu
det kan inte
vänta nu
vi måste
agera nu

för kärleken
för människor
för rättigheten
att känna
att vara

att blott få
existera

vi ryms inte
i kartonger
vi måste
bryta oss
ut

för kärleken
för människor
för rättigheten
att känna
att vara

att blott få
existera

kampen
fortsätter
det är dags
att vända blad




Fri vers av menspoeten
Läst 442 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-09-12 15:05



Bookmark and Share


  träsnidaren
Tack! Verkligen bra skrivet.
2015-01-03

  S.A.I. Steve Lando
mycket bra, rätten att få finnas till, så som man är
2014-09-30

  Maria Sundelin VIP
Bra och jag håller med
2014-09-12

    ej medlem längre

Ett mycket stark text,
du berör mig verkligen
mycket bra flyt,
lättläst och rakt in i hjärtat
2014-09-12

    ej medlem längre
Starkt. Och väldigt viktigt.

2014-09-12

  Lars Hedlin
Verkligen bra nära och starkt!
2014-09-12

    ej medlem längre
Du berör det viktiga!
Tycker verkligen om denna text!
2014-09-12

  genni
Ja, låt oss vända blad... Starka ord om vad som är viktigt!
2014-09-12

    nånja
kampanda :)
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten