Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig dansa vals med dig sorg

jag är gråt
tårarna flätas samman
till en vals

du är hopp
ljuset tränger igenom
till en dans

dansa
jag ett öppet sår
du hoppets tår




Fri vers av vägrargeupp
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-12 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp