Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dilemma


INTE BARA MÖRKRÄDD

Även ljusskygg




Fri vers av zallander
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-12 14:34



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
:D
2012-06-14

  Linda CH VIP
Tragikomisk!
2012-06-13

  walborg
Riktigt kul!
2012-06-12

  lodjuret/seglare VIP
Jag känner faktiskt igen mig i detta. Icke alla 'förunnat' att ha ett mod som täcker allt, liksom drömmen om hemförsäkringen.
2012-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Haha, den va rolig.
2012-06-12
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander