Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULLVIVAN

Gullviva gyllene stjärnexplosion
du vårens ljuva nobless

Finge jag välja min reinkarnation
så skulle jag inta din dress

Runt lador och diken du smyckar så väl
med hängande klockor i vinden

Och när sensommar natten dig kysser farväl
du fäller en daggtår längs kinden

Gullviva gulklädda sommargestalt
som kikar ur grönskande snår

Du bugar farväl när det bliver för kallt
men vi ses väl tills nästa vår




Fri vers av zallander
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-13 19:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du får till det så bra. Kul att läsa.
2012-06-13

  Palett
Mycket fint beskrivet
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander