Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VELA HIT OCH DIT


Vad jag vill och
vad jag velat
är inte samma sak
för när jag velat
i ambivalens
så är det inte det
jag velat.

Hit är här intill mig
här är ett annat heat
det är min hit.
Vill inte bli ett
One hit wonder
som därefter velar
kan ej bestämma sig.

Utan jag vill vara
ett wonderful wonder
och sprida glädje
omkring mig till dig.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar