Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har varit älskad många gånger


så man kan älska mej
...


bara inte så länge




Fri vers av Hondjuret
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-12 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret