Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krama döden

jag tror jag älskar döden
jag tror på den
kanske till och med älskar den

för du fascinerar
du skrämmer
lockar
jag dig bockar

krama döden så den inte kramar dig
jag älskar dig men mer än vad du älskar mig

därför




Fri vers av vägrargeupp
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 22:05



Bookmark and Share


    eos
Fint och suggestivt.. Jag har tänkt i snarlika banor idag och skrev detta:
Hand i hand var dag,
stundtals i för stark kärlek,
går döden och jag.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp