Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer









Det händer att jorden andas med mig och jag drabbas av sommar




Fri vers av surface to air
Läst 399 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-06-13 16:03



Bookmark and Share


    samole
här kommer sommaren igen
2012-11-15

    ej medlem längre
Fint fint fint.
2012-07-18

  Linda CH VIP
Ren och skär lycka! Vackert förmedlat.
2012-07-17

    Doll
Härligt. Jag gillar verkligen när stor känsla fångas i korta rader.
2012-06-14

    lenakarin
Fint!
Jorden som andas med dig..
2012-06-13

    ej medlem längre
så fint! **
2012-06-13

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla ...
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air