Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet och södergöken

Drömmarna är som kastrerade
hoppet är södergöken

Alla sanningar är filtrerade
som hägringar i en öken

Och lyckan är som en pyramid
för slipprig att ta sig opp

Teknologin är ett cyanid
som söver vår himlakropp

Ensamheten har vackert blick
en sövande hypnotisör

Den dagen vi möttes så sa det bara klick
och det rår bara stjärnorna för




Fri vers av zallander
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-13 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander