Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sen kom du

Och du skrider in i mitt liv igen
Som en storm som kommit på villovägar
Som en vän omfamnar du mig
Och säger att jag är viktig

Och vi satt och drack vin på ett tak
Och pratade om gamla tider
Då allt var lite lättare att förstå sig på

Kärlek leker i träd
Och du tar min hand
Jag vet att vi är varandras igen

Hela du gör mig lugn
För jag vet att nästa gång, så räddar du mig
Dina ögon säger att du älskar mig
Du vägrar titta bort

Och vi är berusade i studenttider
Och jag vet att vi inte är älskare
Men jag vet att du är min igen

Och allt jag kan tänka på
Är din värme
Och hur mycket jag har saknat dig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 394 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-06-13 17:03



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Ja, detta låter verkligen fint. Jag tycker att slutradern satte du dit fint. Bravo!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia