Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÄFT MJÄRDEN

I ett Gunnebostängsel sänkte jag frun
förra sommarn den sjätte i fjärde

Och jag sa som det var på polisintervjun
att nu är hon en jätte kräft-mjärde




Fri vers av zallander
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-13 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander