Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I know what Love is. ;)


Fallet.

Dom faller

En efter en

I en ström

Bildar en flod

Alla släpper taget.

Dom bara faller

Lämnar allt det trygga

Dom droppar

Ner

Släpper kanten

Och trillar ner..

Dom rullar inte mer

Försvinner

Bort

Jag ser dom aldrig igen

Jag vill inte att fler ska sluta sitt öde så.

Jag vill inte förlora en ända till.

Inte en droppe till.

Jag skruvar åt kranen..

HÅRT!






Övriga genrer av uNderLig_
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-02-03 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_