Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till Gud... (Han/Hon har inte svarat ännu)

Käre Gud!
Vad är meningen med Livet?
Går det inte hitta i arkivet
Och få det utskrivet
Så jag kan läsa det när livet känns uppgivet
Nu kanske detta låter överdrivet
Eller efterblivet
Men det hade hjälpt mig med jordelivet
Där det enda motivet
Är föda och sexlivet
Där den som tar initiativet
Beror på motivet
Och skydd på underlivet
Beror på tidsperspektivet
Där kärlek är uteblivet
Är det meningen med Livet?




Fri vers av John Söderstedt
Läst 275 gånger
Publicerad 2012-06-14 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt