Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spegeln på fel håll

På andra sidan upptäckten erhålls ånger
Tillfällig förhandsvisningar flyger
Förbi en naken filosof
Han räknade pengar i fyra eller fem timmar
De kallade honom för "Kassören"
Vidriga yttranden härstammar
Från hans oberoende tunga

Genom dramatiskt vidöppna fönster
Ser jag sniglar dö under pausen
Det sägs vara ett
Tecken på incestavel
Verklighetens infångade
Ramaskri orsakar sprickor
Ålderdomliga dynastier skriker
Ideologier glöms bort i filosofi

Gladare elektronik
Tillåter allt galnare drömmar
Samhällsekonomin försummas
Kungahuset och felplacerade reliker
Omvandlingen visslar bakom skräcken
Efter alla kalabaliker
Påhejad av Akademiker
Reagerar Missbrukarna i bandet
Blinkar till, som av en optimal njutning
Vågor av alkohol dansar lätt över en misstanke
Cigaretten bekänner en ny tvångstanke
Blod hetsar varje utvecklat gud att hjälpa
Förfadern att övervinna en mörk syradimma
Motsatsen till en toppmodern stormarknad
Kan verkligen inte rimma!
Jag tror på missräknad!
Kan inte ens simma!
Jag svimmar!




Fri vers av John Söderstedt
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt