Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig distinktion


Döden behöver inte
Vara så tung och svår

Döden bryr sig inte
Vem som fäller en tår

Döden gör ingen skillnad
Älskad, Hatad, Kille, Tjej

Då kan du glömma
Ditt minne av mig.
Eller
Forsätta drömma
Att jag älskade dig,




Fri vers av John Söderstedt
Läst 337 gånger
Publicerad 2012-06-16 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt