Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar Miles Davis, fy fan för ABBA...


Livet är stort, hårt och svårt

Kuken den står
Den ligger mot ditt lår
På kuken finns ett sår
Tänk om mitt liv inte vore så svårt




Fri vers av John Söderstedt
Läst 522 gånger
Publicerad 2012-06-15 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt