Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sand, sallad och sura citroner som suger saft.


Sköna nya Mänsklighet

Den Fega spelar Roller
Den stora Massan ser på
Låser och Reglar Dörren
De är modlösa Amatörer
Viljelösa Posörer
Folk som
Kommer
och Går...

Den Orädde vågar Förstå
Betraktar och Inser
Jorden är Rund men
Detta blir ett Förlustår
och det är ännu bara Vår
Världen är Platt
Tiden Går...




Fri vers av John Söderstedt
Läst 347 gånger
Publicerad 2012-06-15 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt