Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pretentiös jävla skit...


Gröna saker utan smaker

Dagar av selleri och sorg
Drömmar om en egen kungaborg
Med en tio meter djup vallgrav
Som slingrar sig runt dess mur
Ett fält bestånde av sallad
Platsen där ingen kan vara sur
Men dit blev jag ej kallad
Byggde istället min egna mur
Där bakom låg ondskan på lur
Varje gång jag bara passerar
Har du tur...




Fri vers av John Söderstedt
Läst 324 gånger
Publicerad 2012-06-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt