Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fria paranoida tid

Jag har alldeles för mycket fritid...
Besitter en föraktfull attityd
Och är allmänt tankspridd.
Känner mig ständigt jagad, förföljd
Av en dålig mening, en kass ordföljd
Jag har alldeles för mycket fritid...




Fri vers av John Söderstedt
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt