Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av Mig

När du Ännu en Gång
Dansar med Döden
Känslorna bekräftar
dina Misstankar
Du har Tappat Sansen
kommit på Glid
i Tidens Flöde
men Misströsta Ej
utan Minns då Mig
som Ensam Dog
och Aldrig Log
Skrev Bitter Poesi
med Ruskig Frenesi
Jag är nu Död
och Pennans Glöd
skapar inte längre
Obehag eller
Sorger




Fri vers av John Söderstedt
Läst 318 gånger
Publicerad 2012-06-28 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt