Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruset

När
Ruset
Tar över
Huset
Kvar blir
Bara
Bruset
Låt suset
Förklara:
Livet sög
Döden suger
Tankarna ljuger
När de bara
Droger erbjuder -
Drogerna
Har inga svar
Fast de menar
Allvar
Mitt Liv
är också
Mitt Svar
Jag har bara
dödsklivet
kvar

Sen Har jag
Överlevt
Livet

Ruset Tär
När Bruset
Lär mig
Att Evigheten
Suger
Det vackra
Ruset
Där
Döden Ljuger
Livet
Sög
Döden
Suger
Mitt Liv Här!

Jag svär
Ruset
Gjorde mig
tvär
Släckte
Glöden
Jag Sökte
Döden
Somnade in
Döden
Sög
Livet
Sög
Bara Knarket Dög
Det Sög...




Fri vers av John Söderstedt
Läst 608 gånger
Publicerad 2012-06-14 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt