Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två korta för priset och tiden av en på temat livet och tomatsallad.


Mitt liv & Sökaren


Mitt Liv
Lång tid
Med vinden
Försvunnit
Sökt svar
Bara frågor
Inga svar funnit
Dötid


Sökaren
Livet passerar Hastigt
Förbi ögon
Som söker Svar
Söker allvar
Finner Sympati
Men ingen
Som egentligen Förstår




Fri vers av John Söderstedt
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt