Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsning från smögen

En liten mysig ort
turistantalet stort
Här kan du koppla av och bara läka

Men läk inte för fort
ruljansen går som smort
se fem och femtio tar vi för en räka




Fri vers av zallander
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-14 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander