Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tysk eremit


JAG SMYGER BAKOM STÄNGDA PERSIENNER

Jag stapplar fram i samma gamla mönster
sen artonde november 87

Och skulle du se liket i mitt fönster
så är det bara jag, kära du

Jag har inte varit ute sen det glada
80-talet, jag är eremit

Mitt psyke har nog tagit mycke skada
obefintlig är min sällkaps aptit

För varje litet oljud jag mig spänner
galenskapen börjar vinna mark

Jag smyger bakom stängda persienner
men dom säger ju att ensam ska va stark




Fri vers av zallander
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-14 11:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En rolig text.
2012-06-14

  walborg
Roligt att höra eremitens tankar där i mörka vrån
2012-06-14

  bara_lite_text
Fint!
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander