Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naket och kalt. Precis som du.


Naked.


Det var gjort av glas

man såg igen om det

påminde om dej

för jag ser rakt igenom dig

Jag är som en sten för dig

men för mig är du som en glaskula

du tar aldrig slut

hela tiden lyser det igenom något nytt

du slutar aldrig att förvåna mej

Men sån är väl dU?

-men glaset blev min bästa vän.

och du likaså.




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-02-03 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_