Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOMEDAGEN

Dagen D är nära
Domedagen är här
Ta vara på dina kära
Du vet att dem har mycket att lära
Inte om utan när?
Dagen D är nära
Vi har mycket att lära
Vi Visionära,
Revolutionära
och Vulgära
Varelser som vandrar
Vi har bara varann att klandra
Domedagen är här
Förstår du vad det innebär?
När mörkret faller
Dagen övergår i natt
Svarta ögon
Stirrar som besatt
Jag ber till gud
Att jag inte får fnatt
Klockan slår midnatt
Natten är ännu lång
Ljuset är ersatt
Med galenskapens sång:
Ding Dong, Ding Dong
Ding Dong, Ding Dong
Ding Dong, Ding Dong




Fri vers av John Söderstedt
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-14 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt