Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektivist, javisst!

Storebror Staten
Styr mitt liv
Hjälper mig med maten
Skyddar mig från nya perspektiv

Dansandet är farligt
Lycka är oförsvarligt
Känslor är svårförklarigt
Läget är väldigt allvarligt

Så stäng av musiken
Och lyssna en stund
Bli inte besviken
Men du behövs i fabriken
Hjärnan är en avgrund
Lyssna på ditt fackförbund
En slav är en slav
Du måste uppfylla alla krav
För att undvika en tidig grav
Drunkna i ett eldhav

Livet är hårt
Livet är svårt
Livet är kort
Livet är en lagsport
Le åt din nästa
Så som hon ler åt dig
Även om det kan fresta
Så kan det var en jättegrej
För någon tjej
fanimej




Fri vers av John Söderstedt
Läst 319 gånger
Publicerad 2012-06-14 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt