Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullständig Metamorfos

Jag var en vanlig man
Fast friheten jag fann
Alla jobben
Har fått nobben
Min patientjournal är svårtydd
Så jag fick diagnosen
"Utbränd för all framtid"
Tydliga utslag på vinstprognosen
Att leva på Socialbidrag
Visade sig vara ett Genidrag
Nu har jag tid att vara min karaktär sann
Med all denna frihet som jag vann!




Fri vers av John Söderstedt
Läst 292 gånger
Publicerad 2012-06-14 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt