Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffestund.



Sakta, sakta sprider sig doften träffar min näsa
och tänder min längtan
doften ökar i styrka och min
törst
får mina händer att rastlöst röra sig
utan att göra något.
Nu börjar även ljuden komma lite bubblande och fräsande
inte högt men tillräckligt högt för mina öron.
Saliven
rinner till och munnen gör sig beredd för
dagens eftermiddags kaffe.
Finns inget godare än denna stund
ensam
filosoferande dricka denna kopp av kaffe.
Sittande på förstutrappen eller vid köksbordet
eller en sten i skogen.
Kaffestunden är en lisa för själen.


Skogsfen♥




Fri vers av Skogsfen.
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-14 14:10



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... åhh...! ...det är nästan så jag frestas att börja dricka kaffe igen... men magen säger nej... nu är det örtte som gäller... bon apptite...!
2012-06-16

  zallander
Tack för den hyllningen..

Tror bestämt att jag måste ta en kopp
2012-06-14

  ResenärGenomLivet VIP
Dricker inte så mycket kaffe, men det luktar gott.
2012-06-14

  Ljusletaren
Minns det sen förr ;.)
Nu är det tedofter som gäller/kram
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.