Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två korta om vår gode vän etanol. Skål!


Till Alkohol & Tiden?


Till Alkohol
Han tömde den sista
Skvätten
Från flaskans botten
Det är Känslorna
Han vill Söva
Och göra Döva
Men även Hjärnan
Blev förlamad
Avtrubbad
Rubbad


Tiden?
Tiden bara försvinner
Ner i bottenlösa raviner
Den mesta dränks i billiga lådviner
Som bergsklättrare under pågånde laviner




Fri vers av John Söderstedt
Läst 553 gånger
Publicerad 2012-06-14 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt