Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyriken ljuger

Jag har Aldrig
Känt känslan av Äkta Kärlek
Trodde att det var en Sexlek
Men jag känner Lyriken
Har skrivit om Erotiken
Där man inte skriver Knullar
Utan bara försiktigt Anspelar
Metaforer om olika Könsdelar
Det känns så Artificiellt
Knappast Originellt




Fri vers av John Söderstedt
Läst 391 gånger
Publicerad 2012-06-14 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt