Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdrobotar raggar Människor

Du Log mot Mig genom Atmosfären
Känslan av Dig i all Misären
Viskade som Vinden i Örat
Nu när Katterna Dansar
Följer de Rymdtidens
Svarta Svansar
Enorma Krafter
Gömmer Synden
Du ser Mig
Ser ej Dig
Enbart Rymden
och en Vacker Tjej




Fri vers av John Söderstedt
Läst 277 gånger
Publicerad 2012-06-14 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt