Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud var är du?


the best is not to come
the best is already done

fuck this life
fuck it

Gud var är du
vad fan är du
ta bort stop tecknet och visa mig vägen
hjälp mig gå fram
mina fötter är tunga och blöder
jag faller och hela jag blöder
sprattlat och gråter 
jag faller djupare och djupare

Gud kom
Gud hjälp mig

du är den enda som kan lyfta mig
hjälp mig nu
jag ger mitt allt till dig
jag vägrar ge upp
så gud kom


jag tror ju på dig




Fri vers av vägrargeupp
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 15:18



Bookmark and Share


  träsnidaren
Känner igen mig i din text..hold on!!!
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp