Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preludium Epilog

När världen ännu var ung
Så var själen ändå tung
Ingen hörde maskinernas skrål
Likväl ekade människans vrål
För trots allt
Var det kallt
Mannen lat
Ont om mat
Överleva.

Nu i modern tid
Existerar internet och nöjen
Folk som gör sig till åtlöjen
Ändock är själen suicid
Har vi kommit på glid?
Genomleva.




Fri vers av John Söderstedt
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-14 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Söderstedt
John Söderstedt