Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möt blicken från en skrak och fall!


Reptil

Inatt
ska jag viga
mina minnen till vila
sorgen
får söva sig själv

Dök för djupt
ned i dinosauriens öga
blinkande gult
i skrakhonans blick;
-Minnen är mull
på gårdagens gravar
men du lever
Det är allt
som där är.




Fri vers av lenakarin
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-14 19:28



Bookmark and Share


  surface to air
"Inatt
ska jag viga
mina minnen till vila"

Fint!
2012-06-14

    ej medlem längre
briljant! Eu te amo!*
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin