Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Interlingua / svenska


Rutilante / Glödande


Le sol rutilante
evelia le mundo tenebrose
su aureola lucente
disperge le obscuritate
e libera le esseres luminose

Glödande sol
väcker skuggig värld
dess skimrande gloria
skingrar mörkret
och befriar ljusets väsen




Fri vers av Ken Taurus
Läst 329 gånger
Publicerad 2012-06-14 21:52



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Så vackert! Och vad kul med interlingua. Jag hade aldrig sett det förr, och kan bara lite "husbehovslatin" samt franska, men det var lätt att förstå.

PS. Så kul att läsa något från dig igen. Välkommen tillbaka!
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus