Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtar på din lista



Vem är det ni längtar

sångernas titlar som så vackert smäktar

trånar i smärtan

blöder hjärtan


Men också ni vandrar bland häxor och turister

Shining, Break it of och Plastic world

jag skådar, förundras och ler


You'll be in my heart - vem finns i tanken?

ännu en låt i mängden i låtlistbanken


Jag kan ju inte låta bli

att av titlar skapa fantasi


På min egen spelas Requiem for a Tower

en mäktig och ryslig komposition - med power!


Så kan man undra om orden jag skrivit bara är blaj

men roligt att följa sina vänners Spotify!


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-14 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP