Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankeflimmer

det brusar dånar
i mitt huvud där
tusen tankar tusen ord
irrar runt byter form
irrbloss stirrbloss
en genomskinlig smutsig vägg
mellan mig och
världen liksom rusar förbi
letar efter tid med tiden stannar aldrig
byter alltid plats så jag hamnar på fel ställe vid
alldeles fel tidpunkt.
irrar, förvirrar

tänk om, tänk då, tänk sen
tänk efter, JA MEN TÄNK

orkar inte jaga det
som flyr
allt är trots allt
ändå
ofullständigt, pusselbitar utan passform
liksom som geléklumpar som säger sandra
ge oss en kontur!

jaja, men måste hitta ett sätt att stilla mig




Fri vers av inuti periferi
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-15 00:25



Bookmark and Share


  Schizooliza
Oj. Den här var riktigt riktigt bra!!:)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

inuti periferi
inuti periferi