Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesljud

Vi vaknade ovanför staden
såg taken framför oss leta sig iväg
bort mot gryningshorisonten

det var kallt
mina armar knottrades
vi hade visst inga kläder
eller så kändes det bara så
liksom naket, avklätt
fast när vi försökte se på varandra var det som att vi bara kunde se oss själva
jag vet verkligen inte vad det betydde

tog din hand istället
plötsligt var vi fler än två
våra benhår rörde sig i vinden

satte oss ner
det luktade cigaretter
ingen rökte,
det fanns ingen eld
morgondimman i den råa luften

huttrande lutade vi oss mot varandras axlar
ingen vet vad vi gjorde där
och ingen yttrade frågeställningen
det spelade ingen roll
för nu var vi ju där
och
solljuset

bländande
värmande
inte vitt men gult
kastade våra skuggor

förbi





Fri vers (Fri form) av inuti periferi
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-29 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inuti periferi
inuti periferi