Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no cars go

En känner sig så liten i en storstad,
men med vinterkylan krymper världen.
Ivriga flingor i frostbeklädda nattminuter
no cars go,
en stilla pianosvit i hjärtat

hjärtesvag,
kan inte hantera det här
ju mer jag ger mig desto otydligare blir du
flackande konturer
tyngder i mitt ryggslut.




Fri vers (Fri form) av inuti periferi
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inuti periferi
inuti periferi