Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAN GOGH

En nyckelpiga i motljus
pryder min vägg en Van Gogh
Men själv är jag pank som en bladlus
då jag spillde på tavlan en grogg

Den har sett sina bästa dagar
men som bild är den vacker och skön
Och än den mitt sinne behagar
fast den är krusbärsgrön




Fri vers av zallander
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-15 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha.. kul och då får van Gogh ursäkta..
2012-06-17

  stenen/ Yv Ericsson
Den är mycket bra och kul, din dikt

En van Gogh på en van Gogh liksom då

Jag älskar btw just van Gogh
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander