Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenlevande djur

Äger
alla öarna i havet
varje vågslag
varje rörelse mot land
strömmarna,stenarna
grynnor och gravar
åh..
dyningen
är min kärleks
andetag
till er

hägringarna, skummet
och mörkvattnet
i Augusti
det hav
vi en gång föddes i
Ja! Allt är mitt
allt tillhör mig idag
och alltid

Bergen
har jag lämnat till
de andra
och av skogarna
sparat en lind

djupt under utan
gungar mitt hjärta
med tusen fiskar
vilande
i böljeslagsfamnen

tiden täljer sig
långsamt
under mig
och eoner
jag kan andas
er luft
en hel livstid om jag måste
men sen
återvänder jag
eftersom
förborgat
under havens bottnar
seglar
de ramsvarta
måsarna
i en helt annan
eoisod




Fri vers av lenakarin
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-15 09:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig dikt med gott perspektiv
2012-07-03

  in effigie VIP
ljuvlig böljande och storslagen poesi....naturens egna former kan inte skapas bättre än av dessa ord....
2012-06-15

    ej medlem längre
oh du gudomliga lagfart..!* bra..
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin