Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick Meterologen

En meterolog på Mallorca
som flaskorna skruva och korka
var kväll blev det blött
med vitt och med rött
men var morgon så spådde han torka




Fri vers av zallander
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-15 09:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den var okej
2012-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Den var okej
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander