Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krak, en klassresa

 

 

under färden genom

de judiska kvarteren

 

(någon la sin hand i någons knä

en annan lät fasaderna nå ögat,

speglade tonårstristessen i steg

lämnade allt bakom sig;  Sieg )

 

slumpen spelade

"Highway to Hell"

 

i polsk bilradio, anno 2012

"In stereo!" log chauffören

 

i år bryter vi härskarstaven

 

 




Prosa av Wallpaper punch
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-06-15 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch