Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar så finns jag inte

Om Jag blundar så finns jag inte
Jag flyter iväg med en ström av människor
I andra världar kanske jag skulle bli uppskattad

Jag vill så mycket men orkar så lite
I dina drömmar vill jag finnas
Trygg i dina tankar vill jag vandra

Viskar till dig i drömmarna
Vill att du ska se mig för den jag är
Men det fungerar inte så

Om jag blundar så finns jag inte
För min själ har flytt iväg till andra världar.




Fri vers av Spräcklig Duva
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-16 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva