Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ni som förstår mig!

Det spelar ingen roll
Allt kommer bli bra
Jag tror på dig!

Jag tar emot dig
Jag lovar och svär
Min hand finns alltid där!

Det är bara att be
Så får du min tröst
Jag tar emot dina tårar!




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-31 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva