Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta sakta försvinner jag. Jag dör snart!

Ångesten bor i en sten i mitt hjärta
Den försvinner aldrig
Krymper ibland men blir alltid lika stor igen
Jag dör snart!

Jag vet att jag inte kommer dö
Men det känns så
Varje gång jag tar ett andetag så dör jag
Jag dör snart!

Rent vetenskapligt så vet jag det redan
Jag kommer överleva
Men varje dag så dör jag ändå, sakta sakta försvinner jag
Jag dör snart!




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-20 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärta, liv! döden i livet, otroligt bra dikt
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva