Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopplöst fall

Nu känns det sådär hopplöst igen.
Jag vet inte varför, men det gör så ont.
Kan knappt dölja det länge, och jag skäms.
Skäms för att jag är så svag.
Alla andra kan ju fungera i samhället.
Men inte jag.
Jag är bara ett hopplöst fall.
Som ingen vill ha med att göra.
Vad har jag gjort som är så hemskt?
Är jag för ful?
Eller kanske så är jag äcklig i era ögon.
Och jag håller med er.
Jag förtjänar ingen kärlek.
Jag förtjänar inget från någon.




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-23 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva